(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološka faza Plodovi jabolk v povprečju na opazovane sorte dosegajo 80 % do 90 % končne velikosti (BBCH 78 -79). Jablanov škrlup, ostale skladiščne bolezni jablan in hrušk Na ...
Preberi več...

Pripravila: Alenka Ferlež-Rus



(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološka faza Plodovi jabolk v povprečju na opazovane sorte dosegajo 70 do 80 % končne velikosti (BBCH 77 - 78). Jabolčni zavijač Na opazovanih sadjarskih lokacijah Celjske in ...
Preberi več...

Pripravila: Alenka Ferlež-Rus



(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj jablan in hrušk Na območju Celjske in Koroške regije so jablane in hruške v povprečju na opazovane lokacije in sorte fazi BBCH 76. Škrlup in pepelasta plesen ja...
Preberi več...

Pripravila: Alenka Ferlež-Rus



(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj jablan in hrušk Na območju Celjske in Koroške regije so jablane in hruške v povprečju na opazovane lokacije in sorte fazi BBCH 74 - 75. Jabolčni in breskov zavi...
Preberi več...

Pripravila: Alenka Ferlež-Rus



(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj jablan in hrušk Na območju Celjske in Koroške regije so jablane in hruške v povprečju na opazovane lokacije in sorte fazi BBCH 74. Škrlup in pepelasta plesen ja...
Preberi več...

Pripravila: Alenka Ferlež-Rus