(Zahodna Slovenija/Pečkarji)
Škrlup Nadaljujte z izvajanjem rednih škropljenj proti škrlupu. Priporočeni razmiki med škropljenji so v tem času 10 – 14 dni, prilagoditi jih je potrebno vremenskim razmeram in ...
Preberi več...

Pripravila: Mojca Rot



(Zahodna Slovenija/Pečkarji)
V večjem delu Primorske so hruške in jablane v fazi debeljenja plodov plodov (BBCH 74). Zgodnja sorta hrušk ˝Junijska lepotica˝ že zori. Škrlup V zadnjih osmih dneh je na Primors...
Preberi več...

Pripravila: Mojca Rot



(Zahodna Slovenija/Pečkarji)
V večjem delu Primorske so hruške in jablane v fazi debeljenja in sekundarnega odpadanja plodičev (BBCH 72 - 73). Škrlup V začetku tedna je na Primorskem padlo od 10 do 15 mm pa...
Preberi več...

Pripravila: Mojca Rot



(Zahodna Slovenija/Pečkarji)
V večjem delu Primorske so hruške in jablane v fazi odpadanja plodičev po cvetenju (BBCH 70 - 71), zgodnje sorte hrušk pa so že v fazi debeljenja in sekundarnega odpadanja plodičev...
Preberi več...

Pripravila: Mojca Rot



(Zahodna Slovenija/Pečkarji)
V večjem delu Primorske so hruške in jablane v fazi odpadanja plodičev po cvetenju (BBCH 70 - 71), zgodnje sorte hrušk pa so že v fazi debeljenja in sekundarnega odpadanja plodičev...
Preberi več...

Pripravila: Mojca Rot